Γράφει ο Αντίοχος
Όχι μόνο συνεχίζεται, αλλά επαυξάνεται κιόλας η λυσσαλέα προπαγάνδα του αμερικανικού κατεστημένου, κατά του πατριώτη Ντόναλντ Τραμπ. Μάλιστα, στην νέα έκδοσή της, περιέχει και μπόλικη Χρυσή Αυγή, συνδυάζοντάς την με τον νέο πρόεδρο των ΗΠΑ!

Έτσι, στην ηλεκτρονική έκδοση του περιοδικού Slam παρουσιάστηκε ένα αφιέρωμα στον Αντετοκούνμπο, τις δήθεν «απειλές» της Χρυσής Αυγής, τον Φύσσα και η κατάληξη ήταν μια ακόμα επίθεση στον Τραμπ!  
«Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είναι o παίκτης που μας κόβει την… ανάσα περισσότερο από κάθε άλλον που θα συμμετάσχει στο All Star Game… Η Ελλάδα είναι μια χώρα που ταλαιπωρείται από οικονομική κρίση τα τελευταία χρόνια. Η κατάστασή της άνοιξε την πόρτα σε ένα φασιστικό κι ενοχλητικό πολιτικό κόμμα που αποκαλείται Χρυσή Αυγή. Σίγουρα δεν είναι φαν του Γιάννη. Όταν έγινε draft pick το 2013, ο ηγέτης της Χρυσής Αυγής, Νίκος Μιχαλολιάκος, απέρριψε το γεγονός ότι ο Γιάννης είναι Έλληνας επειδή είναι γιος Νιγηριανών μεταναστών, λέγοντας πως «αν δώσεις σε έναν χιμπατζή μια μπανάνα και μια σημαία, είναι Έλληνας»; Ο ηγέτης της Χρυσής Αυγής είναι κατηγορούμενος για εγκληματική οργάνωση που δολοφονεί ανθρώπους για πολιτικούς λόγους. Στην περίπτωση του Γιάννη, ο στόχος τους είναι η πολυπολιτισμική Ελλάδα και ό,τι αυτή εκπροσωπεί τον 21ο αιώνα. Αυτήν, ακριβώς, θέλουν να καταστρέψουν!

Τα μέλη της Χρυσής Αυγής δολοφόνησαν έναν διάσημο ράπερ αντιφασίστα, τον Παύλο Φύσσα στις 17 Σεπτεμβρίου 2013. Πλέον ο Γιάννης είναι στο στόχαστρό τους. Ένα νεαρό παιδί, ικανό να πετύχει παρά την φτώχεια και το γεγονός ότι οι γονείς του είναι μετανάστες… Είναι δύσκολο να φέρνεις στο μυαλό σου την ιστορία του Γιάννη Αντετοκούνμπο και να μην σκέφτεσαι την κατάσταση στις ΗΠΑ, εκεί όπου ένας πρόεδρος εκλέχτηκε καλλιεργώντας μίσος, έχθρα ακόμα και βία κατά των κοινοτήτων των μεταναστών στις ΗΠΑ…».
Ευχαριστούμε τους λυσσασμένους νεοταξίτες για τον χαρακτηρισμό «ενοχλητικό κόμμα» (αυτό σημαίνει πως είμαστε πάντα στον ορθό δρόμο…) και τους ευχόμαστε… περαστικά! Κι αν δε μπορούν να χωνέψουν τις συνεχείς ήττες τους –και τις προηγούμενες αλλά και τις… επόμενες- ας πιούν λίγο… ξυδάκι. Σίγουρα θα τους κάνει καλό!

(ΥΓ): Και καλού-κακού, ας κάνουν κι έναν… αντιλυσσικό ορό!

Post A Comment:

0 comments: