Πυρετώδεις προετοιμασίες κάνει αυτές τις μέρες ο φον Κούλης, ενόψει της διήμερης επίσκεψής του στη Γερμανία, τη Δευτέρα και την Τρίτη, όπου θα έχει την… ευτυχία να συναντήσει την επικυρίαρχο του μνημονιακού προτεκτοράτου Ελλαδιστάν, φράου Μέρκελ, αλλά και τον… συμπαθέστατο χερ Σόιμπλε. Προφανώς, για να τους δώσει -για μια ακόμα φορά- τα διαπιστευτήριά του και να λάβει τις σχετικές διαταγές, από… πρώτο χέρι.


Βέβαια, ο Κούλης μας είναι πολύ… αγχωμένος, μήπως η φράου και ο χερ τον διατάξουν να υπερψηφίσει τα νέα αντιλαϊκά μέτρα των συριζοψεκασμένων συντρόφων -κάποια εκ των οποίων θα ληφθούν το… 2019- και στενοχωρήσει τα εν Ελλάδι… πελατάκια του. Κι είναο ακόμα πιο… αγχωμένος, μην τυχόν τον διατάξουν να μπει και σε καμμία «μεγάλη συγκυβέρνηση εθνικής σωτηρίας» και μάλιστα, με τρίτο πρόσωπο για πρωθυπουργό!

Τι να κάνουμε Κούλη μας; Έτσι είναι η ζωή για όσους παίρνουν διαταγές. Εδώ συνήθισαν οι Τσίπρας και Καμμένος, που ήταν και… σκληροί διαπραγματευτές – έτοιμοι να τα κάνουν όλα… Κούγκι, δε θα συνηθίσεις εσύ που είσαι και πιο… προσγειωμένος;

Post A Comment:

0 comments: