Δε θα έχουμε τρόφιμα, φάρμακα, καύσιμα ήταν και παραμένει αν και κάπως χλωμό τώρα πια, ένα από τα κεντρικά επιχειρήματα της προπαγάνδας του ευρωσαλιαρισμού. Και όμως.


Μόνο στη σημερινή εποχή της νεκροζώνης, εκατοντάδες χιλιάδες, αν όχι εκατομμύρια νεοέλληνες τρέφονται από συσσίτια της εκκλησίας, των Δήμων και διάφορων φορέων. Παιδιά λιποθυμούν από ατροφία σε σχολεία, αφού η πείνα αποτελεί πλέον σύνηθες καθεστώς για μεγάλη μερίδα ελληνόπουλων. Την ίδια ώρα, τα κατοχικά κανάλια της Νέας Τάξης μας βομβαρδίζουν για τη δυστυχία των προσφύγων και μεταναστών για τους οποίους υπεύθυνη είναι  η ίδια η Νέα Τάξη της παγκοσμιοποίησης των Τζώρτζ Σόρος και ΣΙΑ.



Όπως συμβάινει σε πολλές περιπτώσεις σε όλη τη χώρα, το πρωί της Τρίτης, μία τεράστια ουρά σχηματίστηκε στο Γυμναστήριο Βαρέων Αθλημάτων στην Σταυρούπολη της Θεσσαλονίκης με εκατοντάδες πολίτες, νέους μεσήλικες και ηλικιωμένους, να περιμένουν στην ουρά για λίγα τρόφιμα.

Η διανομή τροφίμων ξεκίνησε από τις 9 το πρωί, όπου η Κοινωνική Σύμπραξη ΠΕ Θεσσαλονίκης- Δυτικό Τμήμα σε συνεργασία με την Κοινωνικής Υπηρεσία του Δήμου Παύλου Μελά, μοίρασε κρέας, τυρί, κασέρι και φρούτα σε δικαιούχους στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής για το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους (ΤΕΒΑ/FEAD).



Οι φωτογραφίες είναι από το seleo.gr


 

Πολλοί κάτοικοι ταλαιπωρήθηκαν περιμένοντας για ώρες στην ουρά προκειμένου να πάρουν λίγα τρόφιμα, ενώ η διανομή θα ολοκληρώθηκε στις 2 το μεσημέρι.


Post A Comment:

0 comments: