Η ΕΛΛΑΣ δεύτερη π α γ κ ο σ μ ί ω ς στην διατήρηση της ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΟΣ! (Με πρώτη την ΟΥΓΓΑΡΙΑ!)
ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΘΕΙ οπωσδήποτε Ο Λ Ο …
ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΓΕΓΟΝΟΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΘΛΙΒΕΡΟ! ΟΙ ΕΘΝΟΜΗΔΕΝΙΣΤΕΣ – έξωθεν εντολοδόχοι – ΚΥΡΙΑΡΧΟΥΝ ΑΣΦΥΚΤΙΚΩΣ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ, ΕΔΩ ΚΑΙ 43 ‘ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΤΙΚΑ’ ΧΡΟΝΙΑ …ΝΤΡΟΠΗΣ ΚΑΙ ‘ΑΜΑΧΗΤΙ’ ΠΑΡΑΔΟΣΕΩΣ!
Η αντεθνική προπαγάνδα, η απαξίωση και η διακωμώδιση κάθε Εθνικού και ωφελίμου στοιχείου, οι αξίες και οι ιερές παραδόσεις του αιματοβαμμένου τόπου μας, οι οποίες ΣΥΧΝΟΤΑΤΑ εκπονούνται και μέσα από θεσμικά πλαίσια, «πριονίζουν» νυχθημερόν τον κορμό του Έθνους μας!
Και όμως! Η Εθνική Ταυτότης παραμένει ισχυρή στην συνείδηση των Ελλήνων! Σε μια εποχή όπου η καλολαδωμένη άρα καλοπληρωμένη προπαγάνδα της παγκοσμιοποιήσεως και της ‘νέας τάξεως’, έχει καταφέρει να αμβλύνει ΒΑΘΙΑ σ’ άλλες ευρωπαϊκές χώρες το εθνικό αίσθημα, η Ελλάς αποτελεί μία ΔΥΝΑΜΙΚΗ θετική εξαίρεση.
Έρευνα του ‘Pew Research Center’, για τα κριτήρια που θέτει ο κάθε λαός, ως προς τον ορισμό της εθνικής του ταυτότητος, καταδεικνύει ότι οι Έλληνες αποτελούμε την εξαίρεση.
Οι περισσότερες χώρες δεν φαίνεται να πολυνοιάζονται για το πού έχει γεννηθεί κάποιος ώστε να θεωρείται νόμιμος πολίτης…
Μόλις το 13% των Αυστραλών, το 21% των Καναδών, το 32% των Αμερικανών κρίνουν πολύ σημαντικό το πού έχει γεννηθεί κανείς.
Μόλις το 13% των Αυστραλών, το 21% των Καναδών, το 32% των Αμερικανών κρίνουν πολύ σημαντικό το πού έχει γεννηθεί κανείς.
Δύο μόνο χώρες διαφοροποιούνται, μάλιστα ΑΙΣΘΗΤΩΣ, ήτοι … η Ελλάδα, όπου το ποσοστό είναι 50% και η (έχουσα ισχυρότατη εθνικιστική κυβέρνηση, μοναδική στην Ευρώπη!) Ουγγαρία με 52%!
Στην κορυφή της λίστας με τις χώρες, που θεωρούν τα ήθη και τα έθιμα ουσιαστικό παράγοντα, για να έχει κάποιος την Εθνική Ταυτότητα της χώρας, είναι ΞΑΝΑ η Ουγγαρία και η Ελλάδα, δηλαδή χώρες που έχουν πληγεί αρκετά από την μεταναστευτική κρίση.
Στην Ελλάδα το 66% και στην Ουγγαρία το 68% αξιολογεί την πολιτισμική παράδοση, με αρκετή ευαισθησία. Αυτό δεν ισχύει στην Γερμανία και την Σουηδία, προορισμό εκατοντάδων χιλιάδων προσφύγων, όπου τα αντίστοιχα ποσοστά είναι 29% και 26% αντίστοιχα.
Ο μέσος όρος εκείνων που απήντησαν, ότι το κριτήριο της πίστεως είναι καθοριστικό για την Εθνική Ταυτότητα κυμάνθηκε στο 15%.
Στην κορυφή όμως της λίστας των χωρών αυτών βρίσκουμε ξανά την Ελλάδα, με σχεδόν τετραπλάσιο ποσοστό, ένα εντυπωσιακό 54%.
ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΕΔΩ! ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ ΤΟΥ 2013, Ο (ΠΡΩΗΝ …ΜΑΟΪΚΟΣ!) ΜΠΑΡΟΖΟ, ΚΑΛΕΣΕ ΓΙΑ ΣΥΝΟΜΙΛΙΕΣ ΤΟΝ ΟΥΓΓΡΟ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΣΤΙΣ ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ. ΕΝΩ ΟΠΟΡΤΟΓΑΛΟΣ ΜΑΡΙΟΝΕΤΙΣΚΟΣ ΠΡΟΧΩΡΑ, Ο ΒΙΚΤΩΡ ΟΡΜΠΑΝ, ΣΤΕΚΕΤΑΙ ΝΑ ΞΕΔΙΠΛΩΣΕΙ ΤΗΝ ΜΑΛΛΟΝ ‘ΚΑΚΟΤΥΛΙΓΜΕΝΗ’ ΟΥΓΓΡΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ!!!ΠΟΙΟΣ ΕΛΛΗΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ, ΘΑ ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΠΟΤΕ ΤΟΥ ΑΥΤΟ ;;; Κ Α Ν Ε Ι Σ ! ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ…(‘ΟΔΥΣΣΕΙΑΤV’-«ΠΑΠΑΦΛΕΣΣΑΣ»)
Η ρωμαιοκαθολική Πολωνία* είναι δεύτερη, με μεγάλη διαφορά, 34%, έκπληξη αποτελούν οι ΗΠΑ, όπου η ανεξιθρησκία προστατεύεται από το Σύνταγμα, με το ποσοστό να είναι 32%, και έπονται η Ιταλία (30%), η Ουγγαρία (29%), η Βρετανία (18%), ο Καναδάς (15%), η Αυστραλία (13%), η Γερμανία (11%), η Γαλλία (10%), η Ισπανία (9%), η Ολλανδία (8%) και η Σουηδία, με μόλις 7%…
Από τα παραπάνω αποτελέσματα είναι προφανές τόσο το ισχυρό εθνικό φρόνημα του Ελληνικού Λαού, όσο και το για ποιους λόγους οι διάφοροι ακόλουθοι της – πέραν του Ατλαντικού εκπορευομένης απο τα «γνωστά κέντρα»… – παγκοσμιοποιήσεως και του εθνομηδενισμού επιθυμούν και επιχειρούν να μετατρέψουν τον Ομοιογενή Λαό της Ελλάδος μας, σε ετερόκλητο άρα ‘ισοπεδωμένο’ πληθυσμό.
[* Η σημερινή «ρωμαιοκαθολική» Πολωνία, σας τονίζουμε με έμφαση, δεν ήταν ΚΑ-ΘΟ-ΛΟΥ ρωμαιοκαθολική, προ ολίγων μόλις αιώνων, αλλά υπήρξε καθαρώς Ο Ρ Θ Ο Δ Ο Ξ Η ! Άν …»άνοιγαν» τα ε π τ α σ φ ρ ά γ ι σ τ α στόματά τους, το πλείστον των θεολόγων, ΑΛΛΑ και του κλήρου μας(…), όλων των βαθμίδων(…), θα μαθαίναμε οι απύθμενα ΣΥ-ΣΚΟ-ΤΙ-ΣΜΕ-ΝΟΙ Έλληνες Χριστιανοί, πώς οι Παπικοί ‘δια πυρός και σιδήρου’, με ποταμούς αίματος, ΕΠΕΒΑΛΛΑΝ με το ‘στανιό’ την αιρετική τους «πίστη» στους ανέκαθεν δοκιμαζομένους και πρώην ορθοδόξους Πολωνούς… Σήμερα, είναι μόλις περί τους 30.000 οι ορθόδοξοι Πολωνοί…]
Post A Comment:
0 comments: