Αγριες μάχες σώμα με σώμα με πετροπόλεμο και χημικά ξέσπασαν σε Αθήνα αλλά και Θεσσαλονίκης ανάμεσα σε διαδηλωτές εξαγριωμένους από την κυβερνητική πολιτική και τα ΜΑΤ.

Στη δεύτερη μάλιστα περίπτωση, οι συμπλοκές ξέσπασαν με αφορμή την άφιξη του πρωθυπουργού,  Αλέξη Τσίπρα, στο στρατόπεδο Παύλος Μελάς.
Από το πρωί στην Αθήνα, οι αγρότες πολιόρκησαν το υπουργείο Αγροτικής Αναπτυξης ζητώντας να επιδώσουν ψήφισμα στον αρμόδιο υπουργό για τα αιτήματά τους και όταν αυτό δεν έγινε δεκτό, ξεκίνησε πετροπόλεμος με τις δυνάμεις των ΜΑΤ που είχε αποκλείσει το υπουργείο. Χαμός στο υπ. Αγροτικής Αναπτύξης: Συγκρούσεις αγροτών με τα ΜΑΤ (photo)
Στην Θεσσαλονίκη σημειώθηκαν επεισόδια έξω από το στρατόπεδο Παύλου Μελά, λίγο πριν από την άφιξη του Αλέξη Τσίπρα, ο οποίος μετέβη στη συμπρωτεύουσα με σκοπό να αποδόσει το στρατόπεδο στην τοπική κοινωνία.
Τα επεισόδια ξεκίνησαν όταν δυνάμεις των ΜΑΤ θέλησαν να απομακρύνουν τα μέλη των Λαϊκών Επιτροπών Δυτικής Θεσσαλονίκης, που πραγματοποιούσαν διαμαρτυρία ενάντια στην κυβερνητική πολιτκή.

Crashonline


Post A Comment:

0 comments: