Η Μωβ Επανάσταση που ετοιμάζουν εναντίων του Τραμπ αποκαλύπτεται!


Στασιαστική Συνωμοσία για την ανατροπή του προέδρου Τραμπ μέσω μιας Αμερικανικής Άνοιξης βρίσκεται στα σκαριά!!

Ο George Soros & οι υιοί αυτού, οι Barack και Michelle Obama, καθώς και οι Bill και Hillary Clinton, Joe Biden, Tim Kaine, Chuck Schumer, Nancy Pelosi, Elizabeth Warren, Maxine Waters, Adam Schiff, John Brennan, James Clapper, Michael Morrell και άλλοι Δημοκρατικοί σκευωρούν ενάντια στον πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ και το Ρεπουμπλικανικό Κόμμα.

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει το beforeitsnews.com χωρίς αμφιβολία υπάρχει μια Μωβ Επανάσταση η οποία πραγματοποιείται κάτω από την κάλυψη ακραίας μυστικότητας.

Αυτή η κρυφή επανάσταση εναντίον της Κυβέρνησης Τραμπ, έχει επίσης εξαπολυθεί ενάντια των Ηνωμένων Πολιτείών από την Νέα Τάξη Πραγμάτων και το Νεοσυντηρητικό σχέδιο για την πλήρη ανάληψη καθηκόντων από την Ομοσπονδιακή Κυβέρνηση των ΗΠΑ αναφέρει η σελίδα.

Εκπρόσωποι αυτής της Νεοσυντηρητικής κλίκας είναι άτομα όπως οι George Soros και BarackObamaBill και Hillary ClintonΤα πρόσωπα αυτά είναι απλώς η βιτρίνα  αυτού του ανατρεπτικού κινήματος για τη ρήξη του Προέδρου Donald J. Trump. Στην πραγματικότητα, τα επίπεδα της πολύπλοκης συνωμοσίας πηγαίνουν πολύ βαθύτερα μέσα στο Deep State απ’ό,τι θα μπορέσεις μάθει ποτέ κανένας . Αν τους ακούσεις ή τους δεις, δεν είναι αυτοί η αληθινή δύναμη ή τα λεφτά πίσω από αυτή την ριζικά κομμουνιστική κίνηση.

Η φιλελεύθερη Αμερικανική Άνοιξη

Σε αυτό το κρίσιμο στάδιο της ανάπτυξης της συνεχιζόμενης Μωβ Επανάστασης, τα πάντα στοχεύουν στην μεγάλη πιθανότητα δημιουργίας μιας Αμερικανικής Άνοιξης ως ένα χαλαρό πρότυπο μετά την Αραβική Άνοιξη. Το  αμερικάνικο έθνος γίνεται σήμερα μάρτυρας ενός ‘’βομβαρδισμού’’ από επιθέσεις των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης, της Υπηρεσίας Πληροφοριών και πολιτικών επιθέσεων που εκτοξεύονται εναντίον της Διακυβέρνησης Τραμπ.

Αυτή η επίδειξη δύναμης απέναντι στο τωρινό πρόεδρο είναι ένα μέρος μιας πολύ μεγαλύτερης συνωμοσίας προκειμένου να καταφέρουν να εκδιώξουν μόνιμα τον Τραμπ από την εξουσία. Δηλαδή, όχι μόνο οι πράκτορες του Deep State δε θα επιτρέψουν στον Τραμπ να κυβερνήσει στο παρόν, αλλά κάνουν κι ό,τιδήποτε είναι δυνατό για να τερματίσουν την προεδρία του στο μέλλον.
Αν όλα αποτύχουν στην εκτέλεση της στρατηγικής της Μωβ Επαναστάσης, είναι ξεκάθαρο ότι η διοικητική κλίκα της Νέας Τάξης Πραγμάτων θα επιχειρήσει μία χαρακτηριστικότατη Αμερικανική Άνοιξη.  Μια τέτοια κίνηση όχι μόνο αποκαλύπτει την απόλυτη απόγνωση της πλούσιας αφρόκρεμας προκειμένου να διατηρήσει το καθεστώς με κάθε κόστος, αλλά επίσης καταδεικνύει την ακλόνητη συγκέντρωσή τους στην ανατροπή του Τραμπ με κάθε τρόπο.

Barack Hussein Obama: Ο πραγματικός ηγέτης της Μωβ Επανάστασης

Υπάρχουν ιδιαιτέρως συμβολικοί λόγοι, για τους οποίους ο πρώην πρόεδρος νοίκιασε ένα αρχηγείο (ο ίδιος το παρουσιάζει ως το καινούριο του σπίτι) στην Ουάσινγκτον, όχι πολύ μακριά από το Λευκό Οίκο. Μία τέτοια προσβλητική κίνηση είναι ανήκουστη στην αμερικανική ιστορία και αντανακλά την καθαρή αναίδεια της χρηματοδοτούμενης από τον Soros καμπάνιας για την εκτόπιση του Προέδρου Τραμπ.  Επιπλέον, υπάρχουν κι άλλα στοιχεία σε αυτό το σχέδιο προκειμένου να εφαρμοστεί αυτό που στην ουσία είναι ένα πραξικόπημα.
Το καλύτερο σημείο για να καταλάβει κανείς τη συντριπτική εξαπάτηση και παραπλάνηση που συνδέεται με τον Barack Hussein Obama είναι το ακόλουθο βίντεο: The Hidden Life History of Barack Hussein Obama, το οποίο δείχνει ότι ο Obama επιλέχθηκε σκόπιμα από την αρχή γιατί οι ρίζες του ήταν βαθιά στον Πολιτιστικό Μαρξισμό. Η ‘’Οργάνωση Κοινότητας’’ είναι το  όνομα που δίνεται σε εκείνους που έχουν κρυφά προωθήσει τον Πολιτιστικό Μαρξισμό.
Η αρχική εκπαίδευση του Obama στηρίχτηκε στα έργα της σοσιαλιστικής κοινότητας με διοργανωτή τον Saul Alinsky.  Επίσης, είχε ως μέντορα του τον κομμουνιστή Frank Marshall Davis. Οι πολλές ανατροπές και στροφές της ζωής του αντικατοπτρίζουν ξεκάθαρα έναν άνθρωπο που έχει καλλωπιστεί σχολαστικά προκειμένου να ηγηθεί μιας κοινωνικής επανάστασης σε ολόκληρη την Αμερική και πέρα από αυτή.  Ως πρόεδρος των ΗΠΑ, ο Obama με μυστικότητα έβαλε μπροστά την άκρως καταστροφική ‘’οργάνωση κοινότητας’’ κάνοντας έτσι χρήση των κανόνων του SaulAlinsky και της στρατηγικής του  ClowardPiven.

Post A Comment:

0 comments: