Συνεχίζοντας τον δρόμο της απόλυτης υποτέλειας απέναντι στους διεθνείς τοκογλύφους, ο γραφικός πρώην τηλεοπτικός διασκεδαστής επί χρόνια του Ελληνικού Λαού κατά τις μεταμεσονύκτιες ώρες, Βασίλης Λεβέντης, έδωσε και πάλι τα διαπιστευτήρια υπακοής απέναντί τους.



«Ναι σε όλα» προτρέπει την κυβέρνηση να πει στους δανειστές η Ένωση Κεντρώων, προκειμένου να κλείσει η αξιολόγηση και να «παραμείνει η χώρα στο ευρώ». Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση του μορφώματος του Λεβέντη, «προτεραιότητα είναι να γίνει η συμφωνία με τους Ευρωπαίους και το ΔΝΤ και η συμφωνία αυτή να περιλαμβάνει εργασιακά, συνταξιοδοτικό, πλεονάσματα μέχρι το 2018, και πέραν του 2018, ώστε η χώρα να παραμείνει στο ευρώ». 



Αφού υπενθυμίσουμε στο ανεπανάληπτο αυτό «νούμερο» της εγχώριας πολιτικής σκηνής ότι οι… προβλέψεις του για εκλογές στις 12 ή 19 Ιανουαρίου απέτυχαν για μια ακόμη φορά, δείχνοντας έτσι ότι η πολιτική του αντίληψη θυμίζει θερμοκρασίες Κατάρας και Νευροκοπίου στο καταχείμωνο, δεν μας προξενεί πλέον καμία εντύπωση η συνειδητή ταύτισή του με τους αιματορουφήχτρες της Πατρίδας και του Λαού.

Η προσήλωση στο ευρώ και η φετιχοποίησή του μετρά (και) γι’ αυτόν τον πολιτικά φαιδρό τύπο πολύ περισσότερο από την απομύζηση του Ελληνικού Έθνους.



Με δεδομένο τον σίγουρο καταποντισμό του στις επόμενες εκλογές και την οριστική πολιτική του εξαφάνιση, ο ιστορικός του μέλλοντος θα καταγράψει τον θλιβερό αυτόν τύπο ως έναν ευκαιριακό πολιτικάντη του φραπέ και της πίτσας, ο οποίος κερδίζοντας τα 15 λεπτά δημοσιότητας που του αναλογούν, και τα οποία σε πολιτικό χρόνο μεταφράζονται σε λίγα χρόνια κοινοβουλευτικής παρουσίας, επανήλθε στην συνέχεια στον μόνιμο ρόλο που τον καθιέρωσε ως τον μεταμεσονύκτιο τηλεοπτικό διασκεδαστή του Ελληνικού Λαού.  

ΧΑΜΟΣ με ΛΕΒΕΝΤΗ, ΟΛΑ στη ΦΟΡΑ!: Καταγγελία από πρώην υποψήφιο του ότι του ζήτησε χρήματα προκειμένου να τοποθετηθεί ψηλά στην λίστα! 

Μήνυση εναντίον του Βασίλη Λεβέντη καταθέτει πρώην πολιτευτής του, καταγγέλλοντας μάλιστα ότι του ζήτησε και χρήματα προκειμένου να τοποθετηθεί σε υψηλή θέση στην λίστα! Πρόκειται για τον υποψήφιο βουλευτή του κόμματος στην Περιφέρεια Αττικής Νικόλαο Γεωργίου.
Ο λόγος της μήνυσης, όπως αναφέρει ο Γεωργίου είναι πως ο Βασίλης Λεβέντης προεκλογικά είχε δεσμευτεί ότι «βούλησή του είναι πως κάθε έξι μήνες, κάθε εκλεγμένος βουλευτής θα παραιτείται χάριν του επόμενου. Υπέγραψα σε υπεύθυνη δήλωση την συμφωνία και τοποθετήθηκα στην 6η θέση του ψηφοδελτίου της Περιφέρειας Αττικής περιμένοντας και εγώ να τηρήσει την υπόσχεσή του».
Όπως αναφέρει ο πολιτευτής στο δελτίο Τύπου που εξέδωσε: “υποβάλλω μηνυτήρια αναφορά κατά του Λεβέντη Βασιλείου του Αποστόλου, προέδρου του κόμματος «Ένωση Κεντρώων» και παντός άλλου υπευθύνου έχουν διαπράξει τα εγκλήματα του άρθρου 133 Ποινικού Κώδικα περί εξαπάτησης εκλογέων και του άρθρου 158 Ποινικού Κώδικα περί Νόθευσης εκλογής ή ψηφοφορίας ως φυσικοί ή ηθικοί αυτουργοί για την αθέτηση της συμφωνίας που κάναμε με τον μηνυμένο για την εναλλαγή των βουλευτών κόμματος του στο Ελληνικό κοινοβούλιο κάθε έξι μήνες, όπως ρητά και κατηγορηματικά είχε δεσμευτεί ο πρόεδρος του κόμματος και αυτό ήταν απαραίτητη προϋπόθεση για την προσυπογραφή της υποψηφιότητας μου”.

Διαβάστε τη μήνυση αναλυτικά: 
ότι ο Βασίλης Λεβέντης του ζήτησε χρήματα προκειμένου να τοποθετηθεί πιο ψηλά στη λίστα! Συγκεκριμένα αναφέρει: “Επίσης σε προσωπική μας συνάντηση μου είχε ζητηθεί από τον κύριο Λεβέντη, αν θέλω να τοποθετηθώ σε πιο υψηλή θέση στη λίστα θα πρέπει να καταθέσω κάποιο ποσό στο ταμείο του κόμματος…”
«Ο Πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης μας χρησιμοποίησε και μας εξαπάτησε για τις εκλογές του Σεπτέμβρη του 2015», αναφέρει ο Νικόλαος Γεωργίου. «Η συμφωνία μας με τον Β. Λεβέντη δεν τηρήθηκε και δεν εφαρμόστηκε», συνεχίζει. «Εξαπατηθήκαμε και ηθικώς και νομικώς, όλος μου ο αγώνας που έκανα στην Περιφέρεια μου τον κόσμο που πήγαινα στα γραφεία πήγανε άδικοι και χαμένοι, για να ωφεληθεί ο κ. Λεβέντης»…
Μέχρι τώρα γνωρίζαμε και για άλλες καταγγελίες υποψηφίων του μορφώματος του Λεβέντη, ότι δηλαδή ο φραπεδολόγος τους εξαπάτησε με την υπόσχεση ότι ανά 6μηνο θα αλλάζει τους βουλευτές του. Τα πράγματα, όμως γίνονται ακόμη σοβαρότερα, από την στιγμή που ο συγκεκριμένος υποψήφιος υποστηρίζει στην μηνυτήρια αναφορά του ότι ο πρόεδρος της Ένωσης Φραπέδων του ζήτησε χρήματα προκειμένου να τοποθετηθεί ψηλά στην λίστα.
Τον λόγο, βεβαίως σ’ αυτήν την περίπτωση έχει η Δικαιοσύνη, η οποία θα διαλευκάνει την υπόθεση. Όπως και να έχει, όμως, ο πολιτικά φαιδρός αυτός τύπος, ο οποίος σε περασμένες δεκαετίες προκαλούσε απλώς τον γέλωτα στο πανελλήνιο με τα λεγόμενά του, σήμερα το μόνο το οποίο προκαλεί στον Ελληνικό Λαό με την απίστευτη μνημονιολαγνεία του και την πολιτική ασχετοσύνη του είναι η αγανάκτηση, η αηδία και η οργή.  
Λεβέντης δίπλα στον Σημίτη: Αυτό εννοούσε όταν έλεγε ότι θα μιλήσει για «το σκάνδαλο του Χρηματιστηρίου»…

Λεβέντης δίπλα στον Σημίτη: Αυτό εννοούσε όταν έλεγε ότι θα μιλήσει για «το σκάνδαλο του Χρηματιστηρίου»…
Είναι πολύ γνωστή η ρήση «Μια φωτογραφία ισούται με χίλιες λέξεις». Πολλές φορές, μάλιστα, δεν φτάνουν και αυτές οι χίλιες λέξεις για να περιγράψουν το ουσιαστικό περιεχόμενο της φωτογραφίας.
Υπάρχουν, όμως, και φωτογραφίες όπου το νόημά τους μπορεί να περιγραφεί μέσα σε λίγες μόλις γραμμές. Όπως αυτή μιας πρόσφατης εκδήλωσης, στην οποία δίπλα στον εθνικό ολετήρα και θεμελιωτή του ανθελληνικού «εκσυγχρονισμού» Κώστα Σημίτη βρίσκεται ο επί δύο σχεδόν δεκαετίες τηλεοπτικός γελωτοποιός και σήμερα ευρισκόμενος στο Κοινοβούλιο Βασίλης Λεβέντης.
Όλοι όσοι διασκεδάζαμε αφάνταστα στο παρελθόν με τον πολιτικά φαιδρό αυτόν τύπο, παρακολουθώντας το τηλεοπτικό παραλήρημά του, ενθυμούμαστε πολύ καλά ότι όταν ωρυόταν στους τηλεοπτικούς δέκτες και με τα σάλια να φεύγουν από το στόμα του, μια από τις πιο «κλισέ» ατάκες του ήταν το ότι το πολιτικό σύστημα τον… τρέμει γιατί θα τα έβαζε με τους «μεγαλοκαναλάρχες» και θα μίλαγε για το «σκάνδαλο του Χρηματιστηρίου». Για το πόσο τα έβαλε με τους μεγαλοκαναλάρχες και το δημοσιογραφικό υπηρετικό προσωπικό τους το είδαμε τόσο με την αντίδρασή του το βράδυ των εκλογών (με την προσφώνηση «Νίκο μου» στον Χατζηνικολάου και την προσθήκη «Ξέρω πόσο χάρηκες με το σημερινό»!) όσο και με το γεγονός ότι έχει πιάσει «στασίδι» σε μόνιμη βάση στα κανάλια των «νταβατζήδων».
Όσο για το Χρηματιστήριο, η πρόσφατη φωτογραφία μαζί με τον Σημίτη, τον ηθικό αυτουργό της απάτης του Χρηματιστηρίου όπου χιλιάδες συμπατριώτες μας καταστράφηκαν και έχασαν τους κόπους μιας ζωής, εξαιτίας των διαβεβαιώσεων της τότε κυβέρνησης Σημίτη, δείχνει το πόσο εννοούσε και αυτή του την μακροχρόνια προεκλογική υπόσχεση. Αν, όμως, ο Σημίτης είναι ο ηθικός αυτουργός αυτής της εξαπάτησης, υπάρχει και η ηθική συναυτουργία του φραπεδολόγου Λεβέντη, καθώς φωτογραφήθηκε με τον αμετανόητο καταστροφέα της Πατρίδας σαν να μην έτρεχε τίποτε.

Η φωτογραφική αυτή αθλιότητα αφιερώνεται σ΄όλους όσοι θεώρησαν ότι «τιμωρούν» το σύστημα ψηφίζοντας αυτόν τον τηλεοπτικό κλόουν ή όσους ευτέλισαν την ψήφο τους με το να επιλέξουν το μόρφωμα του Λεβέντη, ως ένα είδος «χαβαλέ» επιλογής. Το πολιτικό αυτό «νούμερο» θα τελειώσει πολιτικά στις επόμενες εκλογές, αλλά και η δική του περίπτωση πρέπει να αποτελέσει πηγή διδαγμάτων για την πολιτική επιλογή κάθε Συνειδητοποιημένου Έλληνα. 
Ο «γέρος» «μας εξαπάτησε»- Εγκεφαλικά για τον πρόεδρο της ΕΝΩΣΗΣ ΚΕΝΤΡΩΩΝ! Μήνυση από Νικόλαο Γεωργίου



Μήνυση κατά του Βασίλη Λεβέντη

καταθέτει, πολιτευτής της Ένωσης Κεντρώων Νικόλαος Γεωργίου, οποίος ήταν υποψήφιος στο Υπόλοιπο Αττικής. Ο κ. Γεωργίου μιλώντας στο eReportaz.gr τονίζει πως ο λόγος της μήνυσής του είναι πως ο Βασίλη Λεβέντης του είχε πει ότι «βούλησή του είναι πως κάθε έξι μήνες, κάθε εκλεγμένος βουλευτής θα παραιτείται χάριν του επόμενου. Υπέγραψα σε υπεύθυνη δήλωση την συμφωνία και τοποθετήθηκα στην 6η θέση του ψηφοδελτίου της Περιφέρειας Αττικής περιμένοντας και εγώ να τηρήσει την υπόσχεσή του».
«Ο Πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης μας χρησιμοποίησε και μας εξαπάτησε για τις εκλογές του Σεπτέμβρη του 2015», συμπληρώνει. «Η συμφωνία μας με τον Β. Λεβέντη δεν τηρήθηκε, και δεν εφαρμόστηκε», συνεχίζει. «Εξαπατηθήκαμε και ηθικώς και νομικώς, όλος μου ο αγώνας που έκανα στην Περιφέρεια μου τον κόσμο που πήγαινα στα γραφεία πήγανε άδικοι και χαμένοι, για να να ωφεληθεί ο κ. Λεβέντης».
«Πίστεψα στην καθαρότητα και την εντιμότητα του Κ. Λεβέντη, και τις θέσεις του στα 9 σημεία. Αυτός όμως, βόλεψε τους συγγενείς του σε υπηρεσίες αλλά και τους φίλους του», καταλήγει ο κ. Γεωργίου.  
Απολαυστικό παραλήρημα Λεβέντη: Και μόνος μου να μείνω, θα πάρω 10%!

Απολαυστικό παραλήρημα Λεβέντη: Και μόνος μου να μείνω, θα πάρω 10%!Αρκετοί Θα Θεωρήσουν Τις Παρακάτω Δηλώσεις Ως Πολιτικές. Άλλοι, Πάλι, Θα Τις Θεωρήσουν Ως Ταυτόσημες Με Συγκεκριμένη Ιδιότητα Της Ιατρικής.
Διαβάστε Και… Απολαύστε: «Μου Είπαν Άλλοι Δύο Βουλευτές Ότι Είναι Έτοιμοι Να Την Κάνουν. Και Μόνος Μου Να Μείνω, Η Ένωση Κεντρώων Θα Πάρει Στις Εκλογές 10% Όποιος Θέλει Να Φύγει Να Το Κάνει Τώρα, Στους Επόμενους Συνδυασμούς Θα Είμαι Πιο Προσεκτικός Για Το Ποιους Θα Βάλω. Θα Περάσουν Όλοι Από Κρισάρα. Ξέρω Ότι Κάθονται Στο Κυλικείο Και Με Συζητούν. Με Απειλούν Δήθεν Με Το Ότι Δεν Κάνω Συνέδριο. Θα Τιμωρηθούν Αυστηρά Από Την Κοινωνία».
Όπως, Προφανώς, Θα Καταλάβατε, Τα Παραπάνω Λόγια Ανήκουν Στον Πρόεδρο Της Ένωσης Κεντρώων Βασίλη Λεβέντη, Σε Ραδιοφωνική Του Συνέντευξη Σε Ραδιόφωνο Της Θεσσαλονίκης. Τι Να Πρωτοσχολιάσει, Άραγε, Ο Οποιοσδήποτε Στο Νέο Αυτό Παραλήρημα Του Τηλεοπτικού Γελωτοποιού Των Δεκαετιών Του 1990 Και Του 2000; Ότι Άλλοι Δύο Βουλευτές Του Θα Του «Την Κάνουν»; Ότι Ακόμη Κι Αν Μείνει Μόνος Του Θα Πάρει… 10% (Ποιος Είσαι Ρε Φίλε; Ο Σούπερμαν;). Ότι Όταν Πίνουν… Φραπέδες Στο Κυλικείο Τον Σχολιάζουν Και Τον Απειλούν (!) Επειδή Δεν Κάνει Συνέδριο;
Δεν Γνωρίζουμε Τι Και Σε Ποιον Βαθμό Μπορεί Να Ισχύει Από Τα Λεγόμενα Του «Ψώνιου» Αυτού, Που Βλέπει Ότι Το Μόρφωμά Του Καταρρέει. Αν Εμπεριέχει, Δηλαδή, Ο Λόγος Του Κάποια Δόση Αληθείας Ή Τον Πείραξαν Στα Νεύρα Οι Πολλοί… Φραπέδες.
Εδώ Που Τα Λέμε, Όμως, Αν Νομίζει Ότι Οι Βουλευτές Και Τα Στελέχη Του Αγάπησαν Ξαφνικά Αυτόν Και Τις Διαχρονικές Αρλουμπολογίες Του, Κάνει Μεγάλο Λάθος. Ο Φραπεδολόγος Αποτέλεσε Το Διαβατήριό Τους Για Την Είσοδό Τους Στην Βουλή Και Τώρα Που Το Μόρφωμα Καταρρέει, Είναι Απολύτως Αναμενόμενο Να Αφήνουν Το Βυθιζόμενο Σαπιοκάραβο Και Να Κοιτάνε Αλλού Μήπως Και Επιβιώσουν Πολιτικά, Την Ίδια Ώρα Που Ο Φαιδρός Πολιτικά Πρόεδρός Τους Θα Αρχίσει Να Σκέφτεται Πως Θα Αξιοποιήσει Ξανά Τον Μεταμεσονύχτιο Τηλεοπτικό Του Χρόνο Όταν Εξέλθει Οριστικά Εκτός Του Κοινοβουλίου…

Μετά Το Ποτάμι, Άλλο Ένα Μόρφωμα Δείχνει Να Βαδίζει Κι Αυτό Προς Την Πολιτική Του Εξαΰλωση.
Ο Λόγος Για Την Ένωση Κεντρώων, Του Φραπεδολόγου Βασίλη Λεβέντη, Που Μετράει Πλέον Τις Απώλειες Της Και Σε Κοινοβουλευτικό Επίπεδο, Καθώς Μετά Τον Πρώην Εκπρόσωπο Τύπου Του Μορφώματος Βασίλη Καλλιάνο, (Ο Οποίος Μεταπήδησε Στην ΝΔ) Ήρθε Τώρα Η Σειρά Του Βουλευτή Β΄ Αθηνών Και Πρώην Κοινοβουλευτικού Εκπρόσωπου Της Ένωσης Κεντρώων, Δημήτρη Καρρά, Να Ανακοινώσει Την Ανεξαρτητοποίησή Του.
Στην Επιστολή Του Δεν Αναφέρει Τους Λόγους Για Τους Οποίους Αποχώρησε Από Το Μόρφωμα Αυτό, Ενώ Οι «Εξηγήσεις» Του Λεβέντη Σε Κοινοβουλευτικούς Συντάκτες, Πως Ο Καρράς Έχει Παραπονεθεί Ότι Στελέχη Του Κόμματος Τον Υπονόμευαν (!) Και Γι΄Αυτό Ζήτησε Να Απομακρυνθούν Απ’ Αυτό, Μάλλον Περιπλέκουν Περισσότερο Τα Πράγματα. Όσο Για Την Δήλωση Του Λεβέντη Ότι «Όταν Φεύγει Το Άρρωστο, Το Δέντρο Μεγαλώνει», Εκτός Από Την Αοριστία Της, Ας Ετοιμαστεί Να Την Επαναλάβει Σύντομα Και Για Άλλους Μέχρι Τώρα Βουλευτές Και Στελέχη Του.
Ανεξαρτήτως, Λοιπόν, Από Τους Λόγους Για Τους Οποίους Ο Καρράς «Την Έκανε» Από Την Ένωση Κεντρώων, Είναι Ολοφάνερο Ότι Και Αυτό Το Μόρφωμα Βαδίζει Στον Ίδιο Δρόμο Διάλυσης Με Το Ποτάμι, Με Φυσικό Αποτέλεσμα Την Έξοδό Τους Από Την Βουλή Στις Επόμενες Εκλογές.
Όσο Για Τον Έναν Και Μοναδικό «Κύριο Πρόεδρο», Ως Ειδικός Στους Φραπέδες, Ας Πιει Έναν Πικρό Καφέ Τώρα Για Να Συνηθίσει Στις Πίκρες Που Θα Ακολουθήσουν…


Η επιτομή της πολιτικής φαιδρότητας, ο φραπεδόμαγκας του μεσονυχτίου, ο απόλυτα αποτυχημένος «προφητολόγος» ξαναχτύπησε, προσφέροντας για μια ακόμη φορά καταστάσεις που αρχίζουν από την αηδία και καταλήγουν στον γέλωτα.  Ο λόγος, φυσικά, για τον πρόεδρο της Ένωσης Φραπέδων Βασίλη Λεβέντη, ο οποίος προβαίνοντας σε μια ακόμη «καταγγελία», αναγκάστηκε στο τέλος να την ανακαλέσει, γινόμενος έτσι ξανά ρεζίλι των σκυλιών.

Διαβάζουμε χαρακτηριστικά στην «Δημοκρατία» υπό τον τίτλο: «Κωλοτούμπα από τον Λεβέντη για την εταιρεία δημοσκοπήσεων!» τα εξής: «Βλέποντας τις διαστάσεις που πήραν οι καταγγελίες του για τις δημοσκοπήσεις, ο γνωστός Λεβέντης έτρεξε να τις μαζέψει άρον άρον χθες, κάνοντας με ευκολία (ως… ειδικός πλέον) ακόμη μια κυβίστηση. “Αλλοιώθηκαν τα λεγόμενά μου. Εγώ δεν βγήκα να καταγγείλω ότι με πλησίασε ένας, να του δώσω 10.000 (ευρώ) για να μου βάλει μεγάλα ποσοστά (σε δημοσκόπηση). Εγώ βγήκα και είπα ότι είναι σάπιο το πεδίο αυτό” δήλωσε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης, μιλώντας στον ραδιοσταθμό του ΑΠΕ.
“Στις εκλογές όλοι μας έβαζαν 2% τη Δευτέρα και πέντε ημέρες αργότερα πήραμε 4% […] Εδώ παίζεται ένα παιχνίδι εντυπώσεων σε βάρος της κοινωνίας” είπε και πρόσθεσε σε σχέση με όσα έγιναν στη Θεσσαλονίκη: “Με πλησίασε ένας κύριος, μου είπε από ποια εταιρεία ήταν και μου είπε πως “με λίγα χρήματα –περίπου 10.000 ευρώ- μπορείτε να κάνετε ό,τι θέλετε”. Γιατί σας βλέπω ότι επιτίθενται πάλι όλοι εναντίον σας, σας παρουσιάζουν ότι πάτε με τον ΣΥΡΙΖΑ με σκοπό την εξόντωσή σας”. Πάντως, παρότι προκλήθηκε, δεν ανέφερε το όνομα της εταιρείας».
Ό,τι και να πει κανείς γι΄ αυτόν τον μετρ της κωλοτούμπας στην εγχώρια πολιτική σκηνή δεν είναι αρκετό για να περιγράψει την ταχύτητα με την οποία αλλάζει τις απόψεις του και ταυτόχρονα γελοιοποιείται.
Ο τύπος αυτός, με την χαρακτηριστική φυσιογνωμία βαριεστημένου χασομέρη, αφού έλαμψε για λίγο ως διάττοντας αστέρας στην συστημική πολιτική σκηνή, στις επόμενες εκλογές θα βρεθεί και πάλι στον φυσικό του χώρο, στον οποίο άλλωστε καθιερώθηκε και έγινε γνωστός στο πανελλήνιο: Δηλαδή, στις μεταμεσονύχτιες εκπομπές, με τους μακρόσυρτους μονολόγους και τις «βαθυστόχαστες» πολιτικές αναλύσεις, οι οποίες δρουν ως ένα σημαντικό όπλο κατά της αϋπνίας…

ΕΠΕΣΑΝ οι ΜΑΣΚΕΣ! ΑΝΟΙΚΤΟ ΚΑΛΕΣΜΑ στη «ΕΝΩΣΗ ΦΡΑΠΕΔΩΝ» από τον ΜΑΪΜΟΥ ΟΥΚΑ ΚΑΜΜΕΝΟ για ΝΕΑ ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗ
Μνημοναική τρόικα εσωτερικού: Ο Καμμένος κάλεσε τον Λεβέντη στην συγκυβέρνηση των υποτακτικών 
Θέμα χρόνου είναι το γραφικό μνημονιακό δεκανίκι, το κόμμα του Βασίλη Λεβέντη να ενσωματωθεί στην καταρρέουσα συγκυβέρνηση Σύριζα – Ανέλ.
Ο άνθρωπος που αγαπήθηκε από τα διαπλεκόμενα ΜΜΕ και λάτρεψε τον Τσίπρα για μια καρέκλα εξουσίας, είναι έτοιμος για την μεγάλη ενσωμάτωση στην μνημονιακή συγκυβέρνηση με μοναδικό στόχο την παραμονή στην εξουσία. Αυτό αποκάλυψε ο κυβερνητικός εταίρος Καμμένος, ο οποίος χθες από την ΔΕΘ κάλεσε τον Λεβέντη να συμμετάσχει κι επίσημα στην μνημονιακή συγκυβέρνηση.
Συγκεκριμένα στην ερώτηση για το ενδεχόμενο συνεργασίας με την Ένωση Κεντρώων απάντησε: “Με μεγάλη χαρά. Αν η Ένωση Κεντρώων θελήσει να έρθει και να στηρίξει την κυβέρνηση πλειοψηφία. Ο κ. Λεβέντης έχει πολύ ενδιαφέρουσες ιδέες… Μπορώ να συνεννοηθώ μαζί του. Μακάρι να το αποφασίσει. Είναι καλοδεχούμενος!“.
Αναμένουμε λοιπόν την… τρόικα εσωτερικού με Τσίπρα, Καμμένο και Λεβέντη, η οποία θα έχει την ίδια τύχη της προηγούμενης μνημονιακής τρόικας Σαμαρά, Βενιζέλου και Κουβέλη.
Θα μπουν στο χρονοντούλαπο της ιστορίας και στις επόμενες εκλογές θα ψάχνουν την ψήφο τους!

Νέα επίδειξη φαιδρότητας από τον φραπεδόμαγκα του μεσονυχτίου Λεβέντη: «15% – 30% θα πάρω στις εκλογές»

Νέα επίδειξη φαιδρότητας από τον φραπεδόμαγκα του μεσονυχτίου Λεβέντη: «15% – 30% θα πάρω στις εκλογές»
Στιγμές γέλιου προσέφερε, για ακόμη μια φορά, ο γραφικός (αλλά καθόλου συμπαθής) πρόεδρος της Ένωσης Φραπέδων στην συνέντευξη Τύπου που έδωσε στην ΔΕΘ. Φαιδρός πολιτικά, όπως πάντοτε, δήλωσε ότι στις επόμενες εκλογές το μόρφωμά του μπορεί να συγκεντρώσει το 15% ή ακόμη και το 30% των ψήφων! Λες και τα ποσοστά είναι στραγάλια… «Είμαστε κόμμα κυβερνητικό, δεν είμαστε σαν την κυρία Φώφη, που ψάχνει να μαζέψει τα ερείπια της για να πάρει ένα 3%-4%», ήταν μία από τις χαρακτηριστικές αποστροφές του στη συνέντευξη Τύπου, στη ΔΕΘ.
Στην προσπάθειά του, πάντως, να διαψεύσει τις έντονες φήμες για επικείμενη συνεργασία με τον Τσίπρα, ο φραπεδόμαγκας του μεσονυχτίου υποστήριξε ότι: «Αν μπει η Ένωση Κεντρώων μαζί με τον Τσίπρα σε οποιαδήποτε κυβέρνηση, να μην ψηφίσει ούτε ένας Ένωση Κεντρώων. Μην αμφιβάλλετε καθόλου ότι στο μέλλον, όποιο κι εάν είναι το αποτέλεσμα των εκλογών, μπορεί να δούμε κυβέρνηση Μητσοτάκη – ΣΥΡΙΖΑ. Ο Μητσοτάκης μπορεί να μπει σε κυβέρνηση, ο Λεβέντης ποτέ».
Δεν αμφιβάλλουμε καθόλου ότι  μακροπρόθεσμα (;)  ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ θα σχηματίσουν τον «μεγάλο συνασπισμό», όταν τους το επιβάλλουν τα αφεντικά τους. Όμως, για τις «διαβεβαιώσεις» του φραπεδολόγου Λεβέντη ότι δεν θα συνεργαστεί με τον Τσίπρα, από έναν τύπο με την «ψωνίτιδα» στο έπακρο  και με τις «θρυλικές» ρήσεις για «καρκίνους» και «κατάρες» στους πολιτικούς του αντιπάλους, όλα μπορεί να τα περιμένει ο οποιοσδήποτε.
Πολύ περισσότερο, μάλιστα, αν αναλογιστούμε ότι μέχρι να μπει στην Βουλή έλεγε ότι οι καναλάρχες τον τρέμουν και τον πολεμούν/γελοιοποιούν, επειδή δήθεν τάχα ήταν ο μόνος που τους «τα έχωνε», μετεκλογικά όμως έχει πιάσει «στασίδι» σε όλα τα συστημικά τηλεοπτικά κανάλια 
“Τρέμει” ο Τραμπ: Ο Λεβέντης πάει στις ΗΠΑ για μια χειραψία με την Χίλαρι!

Πιθανώς κάποιοι να νομίζουν ότι πρόκειται για αστείο ή σατιρική είδηση, αποτελεί όμως πραγματικότητα στην φαιδρή προδοτική πολιτική σκηνή της χώρας. Η είδηση έρχεται από το “Secret” και με τον βαρύγδουπο τίτλο “η ώρα του Λεβέντη” πραγματικά προσφέρει γέλιο, καθώς τον γραφικό παραγιό των νταβατζήδων κανείς πια δεν μπορεί να πάρει στα σοβαρά.
Ο λόγος για τον Βασίλη Λεβέντη, που όπως αποκαλύπτει το άρθρο είναι με το ένα πόδι στις ΗΠΑ για να συνοδέψει τον γιο του πρώην αφεντικού του, Αλέξη Τσίπρα στις ΗΠΑ. Η αιτία που ο πρόεδρος της Ένωσης Φραπέδων μετά τα γεύματα και τις εντολές που πήρε από τις ευρωπαϊκές πρεσβείες μεταβαίνει στο… Αμέρικα, είναι για να παρευρεθεί σε συγκέντρωση συμπαράστασης στην Χίλαρι Κλίντον!
Όπως γράφεται χαρακτηριστικά ο “πρόεδρος” δίνει τα ρέστα για το ταξίδι στην Νέα Υόρκη και για μια χειραψία με την Χίλαρι. Όλοι οι “φωστήρες” μάλιστα πιστεύουν ότι αυτή η συνάντηση θα δώσει πόντους στον Λεβέντη, ώστε να παρουσιαστεί ως εγγυητής σταθερότητας στην ελληνική πολιτική σκηνή (!) και ίσως ως μελλοντικός κυβερνητικός εταίρος για τους πιο πονηρούς…
Το θέμα όμως είναι άλλο: Τον Τράμπ τον ρωτήσανε; Πώς θα συνεχίσει την προεκλογική του καριέρα ο άνθρωπος, αφού μετά την χειραψία Λεβέντη με την Κλίντον δεν θα μπορεί να αρθρώσει λέξη. Θα γελάει συνεχώς!
Βαράει διάλυση η Ένωση Φραπέδων! Κεραυνούς κατά του Λεβέντη έριξε ο πρώην εκπρόσωπος Τύπου: “Μας έκανε υποστηρικτές του Τσίπρα”
Η αντίστροφη μέτρηση για την επιστροφή του μορφώματος της Ένωσης Κεντρώων και του γραφικού φραπεδόμαγκα προέδρου της, Βασίλη Λεβέντη, στο περιθώριο της πολιτικής ζωής του Τόπου, φαίνεται ότι έχει αρχίσει για τα καλά. Οι αλλοπρόσαλλες τακτικές του ψευτοπροφήτη Λεβέντη και η συνεχής εκτόξευση γραφικοτήτων και πολιτικών ανοησιών από το στόμα του οδηγεί διάφορα στελέχη του μορφώματός του “να την κάνουν”, προκειμένου να διασώσουν το πολιτικό τους μέλλον σε κάποιον άλλον συστημικό φορέα.
Το πιο πρόσφατο παράδειγμα ήταν η χθεσινή παραίτηση του μέχρι πρότινος εκπροσώπου Τύπου της Ένωσης Φραπέδων και μετεωρολόγου Γιάννη Καλλιάνου, ο οποίος με επιστολή του ρίχνει κεραυνούς κατά του Βασίλη Λεβέντη κάνοντας λόγο για “παλαιοκομματικές νοοτροπίες” που “φωλιάζουν” στο κόμμα. Παράλληλα στο κείμενο της παραίτησής του επισημαίνει: “Δεν συμβιβάζομαι όμως με τίποτα, οφείλω να πω μόνο την αλήθεια στους πολίτες που με εμπιστεύθηκαν και αυτή είναι ότι απεχθάνομαι να βαδίζω αντίθετα με τα «πιστεύω» μου όντας έμμεσος υποστηρικτής ενός Πρωθυπουργού που διέλυσε τη χώρα, ενός Πρωθυπουργού που αποδείχθηκε ότι είναι ο πλέον αναξιόπιστος. Ως νέος πολιτικός επιθυμώ την αλήθεια από τους πολιτικούς και την πολιτική και όχι τα «ναι μεν , αλλά…», αυτό δεν οδηγεί πουθενά”.
https://www.facebook.com/plugins/video.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fomadaalithias%2Fvideos%2F1049443815145046%2F&show_text=0&width=560Ειχε προηγηθεί το μεσημέρι η συνάντησή του με τον Λεβέντη παρουσία του βουλευτή Μάριου Γεωργιάδη που, όπως φάνηκε, ήταν άκαρπη. “Εγώ θέλω να σε προστατεύσω από τις λακκούβες, και επιθυμώ να χαράξω συγκεκριμένη πολιτική γραμμή, την οποία και πρέπει να ακολουθήσεις” φέρεται ότι είπε ο Βασίλης Λεβέντης στον Γιάννη Καλλιάνο. Δεν θεωρώ λογικό να συμβουλεύω εγώ τον Τσίπρα, ούτε να λέω ότι είναι καλό παιδί και… θα φάμε ψαράκι στο Σούνιο, του αντέτεινε, σύμφωνα με πληροφορίες, ο τέως πλέον εκπρόσωπος του κόμματος, ο οποίος στην συνέχεια δημοσιοποίησε την επιστολή παραίτησής του.
Το ενδιαφέρον είναι ότι ο Γιάννης Καλλιάνος εξακολουθεί να έχει πολιτικές φιλοδοξίες, όπως φάνηκε και στην επιστολή, αφού τόνιζε ότι παραμένει “δίπλα στην κοινωνία και απέναντι σε αυτούς που έταζαν την ελπίδα και έφεραν το χάος”Μάλλον ο μετεωρολόγος φρόντισε ήδη να πιάσει στασίδι στην ΝΔ, βλέποντας ότι ο χαβαλές των Ελλήνων ψηφοφόρων δεν είναι αρκετός πλέον για να ξαναβάλει το μόρφωμα αυτό στην Βουλή. Επομένως, είναι προφανές ότι αναζητεί τον επόμενο πολιτικό του σταθμό.
Να σημειώσουμε ότι δεν είναι η πρώτη κρίση στο κόμμα του Λεβέντη. Μια σειρά από στελέχη τον έχουν καταγγείλει και μάλιστα μια ομάδα από αυτούς έχει δημιουργήσει την κίνηση Ταυτότητα Κεντρώων Δημοκρατών, ενώ άλλοι έχουν στείλει στον πρόεδρο και εξώδικα γιατί δεν τήρησε την δέσμευσή του για εναλλαγή των βουλευτών κάθε έξι μήνες. Πριν από λίγο καιρό ο Λεβέντης τους είχε απαντήσει: “Ας κάνουν ό,τι θέλουν. Ούτε συμβόλαια είχαμε κάνει. Εγώ έμεινα 35 χρόνια εκτός Βουλής. Με εξοργίζουν να θέλουν κάποιοι να μπουν με την πρώτη”!
Ξεχνάει, προφανώς, ο αντιπαθής και φαιδρός αρχιφραπεδιάρης ότι ο ίδιος είχε υποσχεθεί πριν τις εκλογές που τον έβαλαν στο Κοινοβούλιο ότι κάθε 6 μήνες θα αλλάζει τους βουλευτές του. Όπως και να έχει, όλα δείχνουν ότι ο απίθανος και φαντασμένος αυτός τύπος, με το ψώνιο της προβολής να τον έχει κυριεύσει κυριολεκτικά, οδεύει προς την επιστροφή του στον γνώριμο δρόμο της ανυπαρξίας και της φαιδρότητας του τηλεοπτικού μεταμεσονυχτίου.  
ΒΑΣ.ΛΕΒΕΝΤΗΣ: Η Ένωση Φραπέδων θα στηρίξει όποια μνημονιακή κυβέρνηση κι αν χρειαστεί (Περαστικά σε όσους τον ψήφισαν για «Αντίδραση»)
Βασίλης Λεβέντης: Η Ένωση Φραπέδων θα στηρίξει όποια μνημονιακή κυβέρνηση κι αν χρειαστεί

Βαρυσήμαντη Συνέντευξη Παραχώρησε Ο Γραφικός Βασίλης Λεβέντης Στο Κανάλι «Ε». Εκεί Ο Πρόεδρος Της Ένωσης Φραπέδων Τόνισε Ότι Δεν Θα Φύγει Από Την Πολιτική Ζωή Της Χώρας Πριν Ποζάρει Ως Υπουργός, Για Να Μην Βγαίνει Ο Καμμένος Πρωταθλητής Στη Γελοιότητα Χωρίς Ανταγωνισμό.

Συγκεκριμένα, είπε: «Τώρα είμαι στην αντιπολίτευση. Μετά τις εκλογές και αν μου το ζητήσουν θα μπω στη κυβέρνηση, είτε ο Τσίπρας είναι αυτός, είτε ο Μητσοτάκης, αλλά όχι με λευκή επιταγή. Θα επιβάλω σχέδιο».
«Ο καλός ο μύλος όλα τα αλέθει», πρόεδρε. Και επειδή στην Ελλάδα σε πολύ συγκεκριμένες και σπάνιες περιπτώσεις μαθαίνεις την αλήθεια, ο Λεβέντης μας αποκαλύπτει με τον δικό του μοναδικό τρόπο ότι Τσίπρας και Μητσοτάκης είναι το ίδιο ακριβώς πράγμα.
Πάντως, πρόεδρο και λοιποί μνημονιακοί συνοδοιπόροι, απλά να γνωρίζεται ότι τα πόδια ενός πήλινου γίγαντα δεν μπορούν να ενισχυθούν με… καλαμάκια. Και πάλι ο Λαός θα σας στείλει στο χρονοντούλαπο της Ιστορίας.ΠΗΓΗ
Ο Λεβέντης σπάει την σιωπή του: Δεν βιάζομαι να μπω στην κυβέρνηση, αλλά θα ψηφίζω τα νομοσχέδια του Τσίπρα

Επιτέλους! Ύστερα από μια… μακρόχρονη απουσία από τα ΜΜΕ ο πρόεδρος της Ένωσης φραπέδων, ο γραφικός πολιτικάντης που λάτρεψαν οι τοκογλύφοι και οι νταβατζήδες σπάει την σιωπή του.
Σε μια… βαρυσήμαντη λοιπόν συνέντευξη στην Real News ο Βασίλης Λεβέντης ξεκινά με μια ανατροπή: Ζητά οικουμενική μνημονιακή κυβέρνηση ίσως για χιλιοστή φορά από τότε που κανάλια και εφημερίδες του χάρισαν μόνιμο στασίδι στις εκπομπές και τις σελίδες τους.
Στην συνέχεια προχωρά σε ένα ακόμη παραλήρημα, που μόνο αυτός αντιλαμβάνεται δηλώνοντας: “Δεν μου πρότεινε τίποτα ο Τσίπρας, δεν βιάζομαι να μπω στην κυβέρνηση“. Και λίγο παρακάτω ο “αντισυστημικός” Λεβέντης αναιρεί αυτό που μόλις δήλωσε, σημειώνοντας: “υπάρχει στην Βουλή και ένα κόμμα, η Ένωση Κεντρώων, που είναι διατεθειμένο να ψηφίζει καθετί θετικό. Στα εργασιακά για παράδειγμα αν πρόκειται να για κάτι που θα βοηθήσει στην πάταξη της ανεργίας και θα κόβει από τους βολεμένους και από την αυθάδεια των συνδικαλιστών, η Ένωση Κεντρώων θα το ψηφίσει“.
Έτσι ερμηνεύει, λοιπόν ο Λεβέντης την ψήφιση των πιο σκληρών και αντιλαϊκών μέτρων για την εργασία στην Ελλάδα σύμφωνα με τις επιταγές του Μνημονίου και των τοκογλύφων. Την ώρα που ο Τσίπρας πνίγεται, ο Λεβέντης θα του ρίξει σωσίβιο πολιτικής σωτηρίας και διατήρησης στην εξουσία, γιατί θα είναι… κάτι καλό!
Να σημειωθεί πως σύμφωνα με παραπολιτικό σχόλιο του “Πρώτου Θέματος” ο πρόεδρος στο πολυθρύλητο τραπέζι με ψάρια που θα κάνει στον Τσίπρα και την Μπέτυ, θα συμπεριλάβει στους καλεσμένους και τον γιο του Μάριο Γεωργιάδη, στον οποίο θέλει κάποια στιγμή να παραχωρήσει την ηγεσία του αποκόμματος. Ο γιος του προέδρου έχει ήδη πιάσει το νόημα και προπονείται για πολιτικός αρχηγός του “δημοκρατικού τόξου”, απολαμβάνοντας τα μπανάκια του στην ταπεινή Μύκονο. ΠΗΓΗ
ΠΡΟΣ ΤΑ ΚΟΡΟΙΔΑΚΙΑ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΑΝ ΛΕΒΕΝΤΗ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑΡΑΚΟΥΝΗΣΕΙ ΤΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ
Πολλοί ήταν οι ψηφοφόροι που στις τελευταίες βουλευτικές εκλογές ψήφισαν την Ένωση Φραπέδων για να δείξουν την «οργή» τους, πιστεύοντας ότι ο πρόεδρος Βασίλης, θα  ταρακουνήσει το κατεστημένο!

Τι κι αν τα συστημικά ΜΜΕ τον προέβαλλαν νυχθημερόν, δείχνοντας ότι είναι άνθρωπος του συστήματος – αυτοί δεν έπαιρναν χαμπάρι τίποτα! Βλέπετε, εύρισκαν πολύ ακραία την Χρυσή Αυγή


Κι από την πρώτη μέρα που εξελέγη, φρόντισε να τους απογοητεύσει, ζητώντας μονότονα τον σχηματισμό οικουμενικής κυβέρνησης. Κι αφού δεν υπάρχει στον ορίζοντα οικουμενική, η πλάστιγγα έγειρε προς τον ΣΥΡΙΖΑ.

Έτσι, μετά την υπερψήφιση του εκλογικού νόμου του ΣΥΡΙΖΑ (διότι περί αυτού επρόκειτο…), ο πρόεδρος Βασίλης ξεροσταλιάζει στην αυλή του Μεγάρου Μαξίμου, περιμένοντας νεύμα για να μπουκάρει μέσα.


Έχουμε κανονίσει να συναντώμεθα φιλικά με τον κύριο Τσίπρα», δήλωσε σε χθεσινή του συνέντευξη στο κανάλι «Εxtra». Αποκαλύπτοντας ότι «Τώρα θα έρθει σπίτι μου να φάμε, θα φάμε καλά, θα φάμε ψάρια».

Δεν πάνε απόξω και τα κοροϊδάκια που ψήφισαν τον πρόεδρο Βασίλη; Όλο και κάποιο κοκαλάκι θα τους πετάξει ο αντισυστημικός πρόεδρος! ΠΗΓΗ

ΒΑΣΙΛΗΣ ΛΕΒΕΝΤΗΣ!!! Πιο δουλοπρεπής πεθαίνεις…!!!

ΔΕΙΤΕ την ανθελληνική, προδοτική ανακοίνωση του Λεβέντη για την επίσκεψη ΠΟΥΤΙΝ στην Ελλάδα!

Αναλυτικά η ανακοίνωση του κόμματος: «Όσοι θεωρούν ότι η επίσκεψη Πούτιν στην Ελλάδα θα σημάνει την ανάπτυξη της χώρας ή την προσέλκυση δεκάδων επενδυτών πλανώνται, διότι η Ελλάδα ανήκει στο Ευρωπαϊκό τόξο, θέλει να έχει καλές σχέσεις και με τις Η.Π.Α και επομένως κάθε επενδυτική πρόταση θα πρέπει να έχει και τη σύμφωνη γνώμη της Ε.Ε.»

Πιο δουλοπρεπής πεθαίνεις…  ΠΗΓΗ
ΚΥΝΙΚΗ ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΛΕΒΕΝΤΗ: ΕΙΜΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ!
Όποιος λέει πολλά στο τέλος την πατάει και μέσα στην λογοδιάρροιά του αποκαλύπτει πράγματα που θα ήθελε να παραμείνουν μυστικά.
Έτσι την πάτησε και ο τηλεπρόεδρος Βασίλης, της Ένωσης Φραπέδων, που μιλώντας στο κανάλι «Ε» αποκάλυψε άθελά του πως είναι άνθρωπος των Αμερικανών!
Ιδού η εξομολόγηση του παπατρέχα τηλεπροέδρου:
«Τώρα τον χρησιμοποιούν τον Τσίπρα για να περάσουν τα πιο βάρβαρα πράγματα. Οι Αμερικανοί μου είπαν ότι θέλουν όλο το 2016 να είναι ο Τσίπρας πρωθυπουργός και οι εκλογές να γίνουν αρχές του 2017».
Και γιατί παρακαλώ τα είπαν σ’ αυτόν οι Αμερικανοί (ποιοι Αμερικανοί άραγε, ο πρέσβης ή ο σταθμάρχης της CIA;); Προφανώς, γιατί είναι άνθρωπός τους – ένας από τους πολλούς που υπάρχουν στην πολιτική ζωή της χώρας!  ΠΗΓΗ

ΜΕΤΑ ΤΟ ΚΚΕ ΚΑΙ Η ΕΝΩΣΗ ΦΡΑΠΕΔΩΝ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΟ-ΡΩΣΣΙΚΗΣ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗΣ. ΤΥΧΑΙΟ; ΔΕ ΝΟΜΙΖΩ!

Μετά το τιμημένο κουκουέ, που μίλησε για «επικερδείς συμφωνίες για λογαριασμό των μονοπωλιακών ομίλων» και για «τις βλέψεις των δύο αστικών τάξεων να διευρύνουν τις μπίζνες τους» και η Ένωση Φραπέδων τάχθηκε κατά οποιασδήποτε ελληνο-ρωσσικής προσέγγισης (έστω και σε εμπορικό επίπεδο), γιατί «ανήκομεν στην Δύση»: «Όσοι θεωρούν ότι η επίσκεψη Πούτιν στην Ελλάδα θα σημάνει την ανάπτυξη της χώρας ή την προσέλκυση δεκάδων επενδυτών πλανώνται, διότι η Ελλάδα ανήκει στο Ευρωπαϊκό τόξο, θέλει να έχει καλές σχέσεις και με τις ΗΠΑ…».
Τυχαίο; Όχι ασφαλώς! Ο τηλεκατευθυνόμενος πρόεδρος Βασίλης έδωσε δείγματα υποταγής στους παγκόσμιους αφέντες, ελπίζοντας να τα εκτιμήσουν! ΠΗΓΗ
Ο ΛΕΒΕΝΤΗΣ ΕΦ’ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΥΛΗΣ ΣΤΟΝ ENIKO ΓΙΑ 4Η ΦΟΡΑ! ΚΥΡΙΕ ΝΙΚΟ ΜΑΣ, ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΚΠΟΜΠΗ, 4Η ΤΑΚΤΙΚΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑ ΕΙΝΑΙ…
Όχι, το σύστημα δεν προωθεί αγωνιωδώς τις εφεδρείες του αλλά κι εμείς δεν αντέχουμε άλλο κάρβουνο! Και θα πει ο αδιάβλητος δημ(ι)οσιογράφος: Που βλέπετε το παράξενο στο ότι «ο-Βασίλης-Λεβέντης-θα-είναι-με-τον-Νίκο-Χατζηνικολάου-σε-μια-συνέντευξη-εφ’-όλης-της-ύλης-στον-ενικό-για-τρίτοτέταρτη-φορά»;

Υ.Γ.: Δεν έχει να μας πει ο Λεβέντης για την οικουμενική, το μνημόνιο, για τον καημένο τον Χριστοφοράκο κλπ για 4η φορά; Δεν έχει να μας πει για την τρόϊκα που συναντήθηκε και ίσως εισηγήθηκε τα μέτρα που έχουν ληφθεί για τον ταξικό πόλεμο του Κυρίτση;
Και ποιον θέλετε να βγάλει ο Χατζηνικολάου δηλαδή; Τον Μιχαλολιάκο να πει για την Ελλάδα και τους Έλληνες που πεινούν και απειλούνται από τα μνημόνια;;;
Υ.Γ.2: Για την συνεδρία της ψυχοθεραπεία του Λεβέντη (και την την δική μας που θα χρειαστούμε μετά, θα κοπεί απόδειξη; Ή τζάμπα όλα;).

Υ.Γ.3: Κάντε την πια την οικουμενική! Τι περιμένετε; Ο Χατζηνικολόυ θα κάνει και 5η και 9η εκπομπή εφ’ όλης της ύλης με τον Λεβέντη για να μας πείσει…ΈΛΕΟΣ! Όχι άλλο κάρβουνο… ΠΗΓΗ

Post A Comment:

0 comments: