Μια δήλωση που θα την ζήλευε ως και η ISIS που ανέλαβε την ευθύνη της κατάρριψης του ρωσικού αεροσκάφους πάνω από το Σινά, που καταρρίπτει μαζί με την αλ Νούσρα από καιρό είς καιρόν ρωσικά και συριακά αεροσκάφη στη Συρία. Η δήλωση του αμερικανού αξιωματούχου έχει άρωμα τρομοκρατίας.
Μπαράζ προκλήσεων κατά της Συρίας τα τελευταία 24ωρα από δυτικούς αξιωματούχους κυρίως Αμερικανούς. Η υψηλή διοίκηση της αμερικανικής αεροπορίας δηλώνει έτοιμη να εγκαθιδρύσει μια ζώνη αεροπορικού αποκλεισμού- no fly zone-στη Συρία αλλά έχει ανάγκη από την άδεια να καταστρέφει όλα τα αεροπλάνα που θα την παραβιάζουν συμπεριλαμβανομένων ρωσικών και συριακών.
«Καθώς οι τρομοκράτες της Daesh δεν διαθέτουν αεροπλάνα οφείλω να έχω την άδεια να πλήξω ρωσικά και συριακά αεροσκάφη», δήλωσε ο αμερικανός στρατηγός David Golfield σε σύσκεψη αφιερωμένη στο προσωρινό διορισμό του στη θέση του Γενικού Διοικητή των πολεμικών αεροπορικών δυνάμεων των ΗΠΑ.
Αυτή την άνοιξη ο David Golfield πρότεινε την εισαγωγή ζώνης αεροπορικού αποκλεισμού στη Συρία για να καταργηθεί η δυνατότητα να χτυπιούνται οι πληθυσμοί ή οι οργανώσεις της μετριοπαθούς αντιπολίτευσης. παραδόξως ο εκπρόσωπος τύπου του Λευκού Οίκου George Ernest, είχε υπογραμμίσει ότι η εισαγωγή τέτοιων ζωνών ήταν άνευ νοήματος καθώς η Daesh δεν χτυπούσε από αέρος. Η αμερικανική θέση φαίνεται ότι εξελίχθηκε από τότε.rt
dimpenews

Post A Comment:

0 comments: